Instalatii electrice industriale

Firma Electro-Cat SRL poate realiza instalatii electrice industriale, la cel mai inalt standard de calitate si, cu un personal calificat.

Executam pentru dumneavoastra montari sisteme electrice de iluminat in hale. Puteti apela oricand la serviciile Electro-Cat SRL pentru a va fi iluminata eficient hala industriala. Dupa cum stim cu totii o hala de productie trebuie sa fie corect iluminata, si trebuie sa se tina cont de diversele procese executate in perimetrul acesteia, care necesita o iluminare mai buna. Avem in dotare cele mai noi echipamente si materiale care, vor face din aceasta instalatie electrica o lucrare de inalta calitate. Montarea sistemului electric de iluminat in hala industriala poate fi foarte importanta pentru bunul mers al afacerii dumneavoastra.

Oferim servicii de executie si montari de cofrete si tablouri electrice industriale la standarde europene. Puteti apela la Electro-Cat SRL pentru a va monta cofrete sau tablouri electrice industriale. Facem acest lucru la cel mai inalt nivel de calitate si, nu veti regreta daca alegeti sa lucrati cu noi. Puteti beneficia de serviciile profesionale de instalare, verificare si mentenanta instalatii electrice la preturi competitive.

Putem executa la cererea dumneavoastra si lucrari de executie, reparatii si intretinere de instalatii forta, comanda si semnalizare, toate acestea tinand cont de cerintele dumneavoastra si, incercand sa le realizam la cele mai inalte standarde de calitate. Lucrarile de executie, reparatii si intretinere ale instalatiilor forta, comanda si semnalizare vor fi realizate cu o atentie speciala, pentru a va afla mereu in siguranta la locul de munca. Acest tip de lucrarti sunt predispuse la accidente nedorite daca nu sunt realizate la cele mai inalte norme de siguranta si de calitate. Firma Electro-Cat SRL este atestata ANRE si va poate garanta calitatea lucrarilor.

Va putem oferi deasemenea servicii de montari de jgheaburi electrice pentru pozarea cablurilor electrice. Aceasta lucrare va fi executata in conformitate cu prevederile in vigoare, iar cablurile se vor monta in ordine, paralel cu muchiile traseului, incrucisarile fiind si ele permise dar numai la intrarea, sau la iesirea de pe traseu. Cablurile de comanda, cele de semnalizare si cele de forta nu se vor monta in aceeasi teava, iar pozarea se va face si ea in conformitate cu proiectul urmarindu-se a se respecta suportii de montaj in linii paralele.

Confectionari de suporturi si structuri metalice. SC Electro-Cat SRL realizeaza suporturi si structuri metalice in concordanta cu prevederile actuale si cu normele de confectionare si utilizare. Astfel putem aduce aceste servicii in avantajul dumneavoastra, la o calitate excelenta, in ceea ce privesc materialele folosite si, echipamentul si, nu in cele din urma, angajati calificati pentru a executa aceste lucrari.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!

YouTube previzualizare imagini YouTube previzualizare imagini YouTube previzualizare imagini YouTube previzualizare imagini YouTube previzualizare imagini