Automatizari in industria betonului

Oferim servicii profesionale de automatizari electrice in industria betonului si, mai ales a statiilor de betoane. Cu o vasta experienta atat in tara cat si pe plan international, aducem unele elemente inovatoare in acest domeniu si executam cablari electrice pentru statii de betoane, care va poat oferi noi posibilitati de manevrare si control a proceselor de lucru. Cu ajutorul automatizarilor electrice puteti controla si regla temperatura, umiditatea, si vascozitatea betonului.

Putem lucra si pentru modernizarea automatizarii statiei dumneavoastra de betoane, pentru a va face munca mai usoara, si produsul final de o calitate superioara cu costuri mult mai mici. Executam cablari si pentru prese de prefabricare a betonului, sau le putem moderniza pe cele deja existente, pentru ca dumneavoastra sa fiti mereu in siguranta, iar procesul de fabricare a betonului sa decurga mai usor decat inainte de a aplica acest sistem.

Cu ajutorul nostru puteti crea si sisteme de paletizare eficiente pentru a va usura munca. Putem realiza cablaje pentru benzi transportoare in cadrul unei retele de fabricare a betonului, care de asemenea are menirea de a usura munca si de a folosi mai putin personal in procesul de fabricare.

Putem automatiza si imbunatati sistemele de rotatie si amestec a betonului, facand ca acesta sa fie omogen si de o calitate superioara. Acest lucru este posibil prin utilizarea unui malaxor automatizat, care poate actiona pentru imbunatatirea calitatii betonului. Astfel betonul va fi amestecat in permanenta in malaxor si nu se va permite uscarea acestuia.

Oferim si Mentenanta instalatii electrice in industria betonului