Instalatii electrice civile

SC Electro-cat SRL ofera servicii de montari corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare prin electricienii sai autorizati, tinand intotdeauna cont de necesitatile si parerile dumneavoastra. Astfel puteti apela la serviciile noastre si va putem oferi lucrari electrice de calitate, de care va veti bucura o viata intreaga. Lucrarile de montare a corpurilor de iluminat, prize si intrerupatoare, sunt realizate utilizand echipamente si materiale de o calitate superioara, ceea ce va face ca lucrarea finala sa fie de o inalta calitate. Va putem oferi astfel solutii de o calitate superioara, pentru instalatiile electrice din locuinta dumneavoastra, sau pentru anexele acesteia.

De asemenea, puteti apela la noi pentru schimbari, montari si reparatii tablouri si cofrete electrice. Daca aveti o locuinta mai veche si doriti sa schimbati instalatia electrica puteti apela la serviciile electricienilor autorizati ANRE din echipa noastra de profesionisti. Putem repara si tablourile electrice, prin electricienii nostri autorizati in cazul in care a aparut o defectare a acestora si, alimentarea cu energie electrica nu mai functioneaza la parametrii maximi. Utilizam cele mai noi si inovative metode pentru a presta servicii profesionale de instalare si intretinere instalatii electrice civile.

Oferim servicii de executie sisteme electrice de iluminat pe casa scarii. Cu totii stim cat de greu este sa urci scarile noaptea, atunci cand nu sunt iluminate corespunzator. Pentru copii si persoanele in varsta acest lucru este chiar suparator uneori. Firma noastra Electro-Cat SRL va poate ajuta in aceasta privinta, oferind servicii de instalare si reparatii sisteme electrice de iluminat pe casa scarii. Puteti apela la serviciile noastre pentru a va ilumina scara.

Schimbarea instalatiilor vechi cu conductor de aluminiu in conductor din cupru. Stim deja cat de periculoase pot fi instalatiile electrice invechite. Multe incendii de locuinte au pornit de la instalatii electrice prost executate sau invechite. Electro-cat SRL va ofera servicii de schimbare a instalatiilor vechi si de inlocuire a conductorilor din aluminiu cu conductori de cupru. Facem acest lucru pentru siguranta dumneavoastra, si pentru ca locuinta sa va fie mereu sigura, fara a aparea vreodata vreun accident nedorit. Nu uitati ca electricienii nostri sunt autorizati iar preturile practicate sunt promotionale!

Executam  instalatii electrice pentru case, vile, blocuri si hale sau alte spatii. Trebuie sa stiti ca putem executa pentru dumneavoastra si servicii de instalare a unor retele electrice civile atat pentru case, pentru vile, pentru blocuri intregi, sau pentru hale. Instalatiile electrice civile sunt executate in cel mai eficient mod, tinand cont de parerile dumneavoastra si de dorintele cu privire la pozitionarea elementelor instalatiei electrice. Daca aveti asfel o casa / vila noua si aceasta nu are inca instalatie electrica va putem asigura acest lucru prin intermediul echipei noastre de instalatori profesionisti autorizati.

Executia prizelor de pamant si montarile de paratrasnete sunt realizate in cel mai profesionist mod cu putinta, avand garantia calitatii. Deoarece tinem la siguranta clientilor nostri, va putem asigura servicii de executie a prizelor de pamant, sau popular spus a impamantarilor, pentru a nu aparea riscul electrocutarii. Pentru a evita evenimentele neplacute vom monta pentru locuinta dumneavoastra si paratrasnete, pentru a fi mereu in siguranta.

Pentru mai multe detalii contactati-ne!