Despre serviciile profesionale de instalatii electrice civile

Firma noastra Electro-Cat SRL din Suceava va poate oferi aceste servicii de instalatii electrice civile, in cazul in care aveti o locuinta noua iar aceasta nu are alimentare cu energie electrica, fie ca doriti sa va modificati instalatiile electrice invechite, sau doriti extinderea acesteia si pentru alte anexe.

Va putem asigura aceste servicii in cel mai eficient mod daca apelati la firma noastra. Instalatiile electrice civile pe care electricienii nostri autorizati le efectueaza pot fi atat pentru exterior cat si pentru interior, acestea totodata fiind si legate la pamant.
Electricenii autorizati de care firma noastra dispune sunt profesionisti si asigura servicii de calitate clientilor. Materialele si echipamentele pe care acestia le folosesc aduna impreuna toate standardele de calitate internationale, si acestea sunt procurate de la producatori importanti din acest domeniu.

Astfel serviciile executate de firma noastra vor fi de cea mai inalta calitate, deoarece personalul este unul calificat, iar dupa cum spuneam echipamentele si materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. Va putem asigura astfel lucrari noi ce presupun echiparea unei locuinte cu retea electrica, putem reface sau inlocui o retea veche de curent, sau putem optimiza iluminatul, pentru a avea parte de lumina necesara activitatii dumneavoastra ( pentru birouri, ateliere, etc).

Referitor la iluminatul exterior putem de asemenea efectua servicii pentru iluminarea gradinii, a fatadelor, sau a cailor de acces spre locuinta. Serviciile executate de firma noastra, va asigura ca sunt de cea mai buna calitate si nu va vor pune niciodata in pericol locuinta, sau chiar pe dumneavoastra.

Avem in dotare echipamente si tehnologii din cele mai noi cu ajutorul carora executam lucrarile in cel mai profesionist mod. Mai departe pentru a realiza aceste instalatii electrice civile dispunem atat de resurse materiale cat si umane ce asigura acest lucru la cel mai inalt nivel de calitate.